Kjøpsvilkår

 

Kjøpsvilkår 


Priser

Alle våre priser er i NOK inklusiv MVA.

 

Levering
Vi sender ut varer som er på lager, normalt på bestillingsdagen. Betaling må være utført før utsendelse av varer finner sted.

 

Leveringstider 
Brevpost: 1-3 virkedager Pakke: 2-5 virkedager. Posten eller PostNord leverer alle våre varer om ikke annet er avtalt. Ved transport er varen transportørens ansvar. Eventuelt manko eller skade tas opp med transportøren. Det vil si at du må sjekke pakken for skader før du forlater postkontoret.

 

Fraktkostnader 
Prisen for frakt legges til varen ved bestilling hvis ikke annet er avtalt.

 

Betalingsbetingelser
Ordrer bestilt på internett betales med, Bombara (Visa eller Mastercard), PayPal eller Vipps (etter avtale).

Beløpet trekkes kort ved bestilling.
 

Returbetingelser-reklamasjon-service 

Returbetingelser 

Angrefrist: Hvis du angrer på et kjøp hos oss, er det angrerettloven som gjelder. Dette gjelder ved kun ved uåpnet og uskadet vare i original emballasje. Du må gi oss beskjed skriftlig på post@trulsenrchobby.no innen fristens utløp før du sender varen tilbake til oss. Ved heving av kjøp er det forbruker som dekker fraktutgifter begge veier, og varen skal sendes tilbake i samme stand og original emballasje. 

Under finner du noen viktige utdrag fra angrerettloven:

  • Angreretten betinger at kunde bærer kostnadene selv (jf. Angrerettloven § 8, punkt i). Dersom varene ikke kan returneres med normal post anbefaler vi Posten.no for mer info og gjennomføring av retur av større pakker. Dersom forbrukeren uttrykkelig har valgt en annen type levering enn er dette en kostnad som bæres av kunde(jf. Angrerettloven § 24).

  • Angreretten betinger at melding er gitt selger innen 14 dager etter at leveransen er mottatt.(jf. Angrerettloven § 21). Forbrukeren skal uten unødig opphold, og senest 14 dager fra melding om angrerett er blitt gitt, sende varene tilbake.(jf. Ang Angreretten § 25)

  • Angreretten gir næringsdrivende rett til å belaste kunde om produktet er påført en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskap og/eller funksjon. (jf. Ang Angreretten § 25).

  • Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet..(jf Angrerettloven § 1).

Varer kan ikke sendes tilbake i oppkrav, og varer som allikevel sendes i retur til oss i oppkrav, vil ikke bli avhentet av oss uten særskilt skriftlig avtale. Forøvrig gjelder § 15 i Angrerettloven.

Uavhentede og ikke-betalte pakker vil bli belastet et gebyr på kr 250 + frakt tur/retur av gjeldene ordre, for å dekke våre utlegg.

 

Reklamasjonsfristen er 2 år.

 

Personvernerklæring

Kundeopplysninger: Følgende personopplysninger behandles: Navn, postadresse, epost-adresse og telefonnummer. Behandling er som følger:

- svar på henvendelser

- utsendelse av bestilte varer

Vi lagrer ikke personopplysninger.

Vi utleverer ikke personopplysninger til andre, med unntak av navn og adresse til bruk ved utsendelse av varer fra eksternt lager.

Du kan finne mer informasjon om personvern på Datatilsynets nettsider www.datatilsynet.no

 

Vår kontaktinformasjon er:

Trulsen RC Hobby

Bølgenhøgda 3

3514 Hønefoss

 

Epost: post@trulsenrchobby.no

Telefon:  940 89 232

Org.nr.  922 094 578